Första dagen i San Francisco

Det blev en lång dag igår. Allt gick bra och inte ens 11 timmar i en flygstol var särskilt långtråkigt. Lite filmer, böcker och spel gjorde att tiden gick snabbt. Det som var jobbigast var väl att klockan visade 15 istället för midnatt när vi landat. 


Efter säkerhetskontroller och bagageutlämning tog vi tunnelbanan in till Powell street. Elsa slocknade 20 min på tåget och det var nog bra. Vi irrade runt lite innan vi hittade Union square och vårt hotell Handlery. Ett fint men ganska slitet hotell. Vårt rum är enormt! Två stora king size sängar, soffgrupp och badrum!


På kvällen blev det ett par pizzaslices och sen snabbt i säng. Somnade redan vid 20, men i Sverige var ju klockan 4 på morgonen så inte så konstigt. 2 timmar senare vaknade vi abrupt av att brandlarmet gick!! Helt yrvakna sprang vi fram och tillbaka i rummet för att klä på oss, hitta våra pass och försöka få klarhet i om det verkligen brann. Men det var falskt alarm som tur var! Men vi fick oss en liten tankeställare. Naturligtvis borde man ha koll på nödutgångar och tillhörigheter…

Så var man klarvaken igen! Barnen somnade snabbt om, men jag och Jimmy snurrade ett bra tag innan vi somnade igen. Tror jag fått 5 timmars sömn totalt. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *