Regn och sol

Kl 5 var vi vakna allihop och gav oss ut på jakt efter frukost. Inga problem, vi är ju i USA! Vi hittade 3 diners runt hörnet med öppet dygnet runt…


Det kändes som om vi hamnat mitt i en amerikansk film! Servitrisen serverade kaffe i stora baljor, det var 50-talsinredning och jukeboxen spelade plattor från förr. Barnen åt pannkakor med enorma mängder smör och lönnsirap, vi tryckte i oss ägg, bacon, korv och hashbrown. Och på bordet intill satt 4 poliser i full mundering. 


Efter frukost promenerade vi ner till Fishermans wharf. En ganska lång promenad för tjejerna som trots allt knatade på ganska bra. Upp och ner, upp och ner. Vi gick genom finansdistriktet, Chinatown och Little Italy. Mycket spännande att titta på även om inga butiker var öppna redan vid 9 på morgonen.


Väl nere vid piren öppnade himmeln sig och vi tog en taxi tillbaka till hotellet. På eftermiddagen slog vädret om och det blev sol och nästan 20 grader varmt. Det blev lunch, shopping, en macaron-glass i en park (fantastiskt gott, bättre än kakan!), ännu mer promenerande och nu avslutar vi eftermiddagen vid poolen. Bara våra tokiga barn som badar i detta vädret så de har poolen för sig själva…

  

En reaktion till “Regn och sol”

  1. Så kul att få följa med på ert äventyr. Jag längtar redan efter nästa inlägg!
    Jag tror och hoppas ni får en fantastisk resa😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *