Monterey och poolhäng

Som vanligt vaknar hela familjen före 06.00. Undrar om vi blir av med jetlagen innan det är dags att åka hem? Första natten i husvagnen är avklarad. Lite kallt på natten men vi slog på värmen några timmar. Tror inte det var mer än 10 grader när det var som kallast. Däremot är det en fantastiskt varm och härlig dag nu! Drygt 20 grader och inte ett moln på himmeln! Här är lite bilder från campingen. Vi gillar den skarpt och stannar ytterligare en natt. 


Redan vid 8-tiden begav vi oss söderut. Vi kör längs en dalgång som kallas ”USAs salladsskål”. Här odlas det frukt och grönsaker på enorma fält! Har aldrig sett såna jättefält med jordgubbar, brysselkål och kronärtskockor! Både Dole och DelMonte har hundratals och åter hundratals arbetare på fälten längs vägarna. På vägen hem stannade vi och köpte jättefina grönsaker, frukter, hemgjord salsa m m. 


När vi kom till Monterey gick vi först ut till piren och tog en andra frukost på ett litet kafé. Det blev kaffe, french toasts med jordgubbar & choklad och kanel & florsocker. Toppat med smör och lönnsirap. Mums! 


Det är verkligen härligt att vara här trots att det är lågsäsong! Vi ser knappt några andra turister och allt är verkligen genuint. Det sitter lokalbor på kaféerna, fiskarna jobbar med sitt och här och där är någon ute och motionerar. Kan tänka mig att det är helt annorlunda här mitt i sommaren! 


Eftermiddagen har vi spenderat vid poolen. Det är verkligen ingen annan än vi som badar här! För oss är det som en bra svensk sommardag. Och som vi längtat efter sol och bad! Läste att det snöat hos mina kollegor i Älmhult! Brr…

En reaktion till “Monterey och poolhäng”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *