Malibu

Idag åker vi ifrån ranchen på morgonen och ger oss iväg i riktning mot Malibu. Kustvägen är verkligen fantastiskt vacker. Vi stannar på Walmart och shoppar lite. Det blir lite smått och gott till barnen, några presenter och lite bra-att-ha-saker. Efteråt fixar vi lunch på parkeringen. Vi har lite rester så det är bara att värma upp i ugnen. Perfekt med husbil i de lägena. Vi har verkligen allt med oss! Vissa av er är nyfikna på hur husbilen ser ut invändigt så här kommer ett par bilder: 


Barnen sover i ett stort loft ovanpå förarhytten och vi vuxna i bakre delen. Man kan bädda både vid sittplatserna och soffan om man vill. Dessutom finns toalett med dusch och köket är stort med ordentlig kyl och frys. Men i jämförelse med våra grannar är vi i stort sett minst. Värst hittills är denna ”pjäs” där de dessutom får plats med BMWn inuti/under… (Ser kanske inte så stor ut på bilderna, men jämför med bilen!)


På eftermiddagen tar vi oss ner till kusten igen och hittar en ny strand, Point Mugu state park. Här är det camping rakt på stranden. Vi funderar inte så lång stund innan vi viker av och kör in. Tyvärr är det fullbokat eftersom det är helg. Men istället för att checka in i parkerar bilen längs Highway 1. Vi byter om i husbilen, fixar en picknick-korg och går ner på stranden. Vi leker länge i de enorma vågorna innan vi tar oss upp i bilen igen. Häftigt! 


Strax därefter når vi Malibu. Massor med folk och surfare längs hela kusten. Vi har tur och får en plats med ”ocean view” precis intill havet! Resten av dagen har vi spenderat med att spela kort, laga mat och dricka gott. Vi funderar på att stanna här ytterligare en natt, men vi väntar med att bestämma oss tills imorgon. Det är ju trots allt semester… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *