Sista dagen med husbilen

Idag vaknade USA upp till chocken över att Donald Trump verkligen vann igår! Folk vi pratat med verkar inte tro det är sant! Men faktum är att Hillary Clinton inte är särskilt populär heller. Har sett ett par bilar med dekalerna ”All suck, 2016”. Vår taxichaufför hävdade att om det varit Bernie Sanders som ställt upp istället för Clinton hade de vunnit. Det ligger nog en del i det tyvärr. Många som inte röstar på Hillary för att hon är en ”Clinton” och kvinna… 

Idag är sista dagen som vi har vår husbil. Först hade vi tänkt ha den fram tills vi flyger hem, men efter lite övervägande bestämde vi oss i veckan för att lämna tillbaka den imorgon, torsdag. Vi är lite oroliga dels för trafik och bilköer och dels för att det är väldigt tight inpå vår flight hem. Så för att vara på säkra sidan lämnar vi den imorgon förmiddag. 

Idag började vi med att ta oss ner mot kusten igen. Återigen var det hemska trafikköer och det tog sin tid att komma igenom LA. Som mest körde vi på motorvägar med 7 filer i vardera riktning! 

Det är oftast väldigt tight och jag är såå tacksam att Jimmy körde! (Jag har kört en liten bit innan, men husbilen är verkligen enorm. Den är 12 fot hög och 12 fot bred, dvs ca 3,60 m på båda hållen.) Ibland ser vi kontroller utmed vägarna, men än har vi klarat oss ifrån att bli stoppade. 


På vägen ner till stranden stannade vi på ett jättestort köpcentrum, Westfield. Vi shoppade lite till och passade på att käka lunch där. Min favorit-snabbmat är burritos på ”Chipotle”. Mums! 

I natt sover vi ända nere på en enorm strand. Den heter Dockweiler och ligger precis norr om Manhattan Beach. Intill ligger Los Angeles International AirPort, LAX, så vi ser massor av häftiga plan lyfta! 

Här är verkligen jättefint! Vi var nere och badade och svalkade oss i eftermiddags. (Idag har det nog varit över 30 grader, så vi saknar inte snön där hemma…). Vi har kilometervis med strand för oss själva. Det finns inte en enda människa i närheten! 


Sen har vi packat våra resväskor och förberett oss för att lämna husbilen imorgon. Städa ur den får vi göra tidigt imorgon bitti, men nu har vi åtminstone koll på alla prylar. Man hinner bo in sig ganska bra på 10 dagar… 

När solen gick ner passade vi på att gå ner en runda till på stranden och njuta! 


(Inget wi-fi idag, så detta får jag posta imorgon)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *