Shopping

Idag blir det shopping för hela slanten! Vi beger oss ut till Camarillo Premium Outlets redan på morgonen. Vi hoppas vi undviker en massa folk genom att resa en dit en måndag, jämfört med en söndag som vi först tänkt. 

Som vanligt är vi morgonpigga, så vi kör inom Target som öppnar tidigare. Elsa går loss och hittar en helt ny garderob här! Jeans, koftor, tröjor mm. 

Så småningom öppnar outleten och så här crazy är man då… 


Ja, och sen shoppar vi hela dagen. Och fikar. Och shoppar. Och käkar pizza. Och shoppar lite till. Innan vi stupar in i husbilen igen… 


Vid 17-tiden är vi framme i Los Angeles. Vi har planerat att bo i Balboa RV Park som sägs vara LAs största camping för husbilar. Ägaren tar emot oss med buller och bång och berättar väldigt gärna om alla Hollywoodkändisar som han haft på besök och som även verkar bo här i sina trailers. Precis intill finns inspelningsstudios för en massa tv-program, bl a Hells Kitchen. 

Efter att ha installerat oss går vi ett par kvarter bort och käkar burgare på In-n-out. 

Kvällen avslutar vi precis som vanligt, med ett parti plump!

2 reaktioner till “Shopping”

  1. Den outleten var galet stor! Man behövde nästan bil för att ta sig från den ena delen till den andra… Hoppas ni gjorde några fynd (trots den höga dollarkursen)?

    1. Mmm… vi använde faktiskt bilen ett par gånger. Inte så mycket fynd, men det var kul ändå! Vi har inte shoppat hemma på ett tag så då var det extra roligt!

Kommentarer inaktiverade.