Tack och hej, yu-ess-ejj!

Imorse gick vi upp redan kl 6 för att städa ur husbilen. Så efter frukost kastade vi ut alla rester ur kylen, städade ur skåp, rev bort alla lakan etc. Vatten- och avloppstankarna skulle tömmas och sedan tog vi oss mot uthyrningsfirman. Som vanligt är det enorma trafikstockningar överallt och det tar sån tid! De 6 milen tog oss drygt 1,5 timme att köra!


Väl framme fyllde vi på både bensin och gasol på en mack innan det var dags att lämna in bilen. Vi var lite nervösa för hur petiga de skulle vara med städning och genomgång av allt. Men det var inga problem. Vi har totalt kört drygt 750 miles (1200 km) under 10 dagar, så vi höll oss gott och väl under de 1000 miles som var inkluderade. 

När allt var klart skjutsade uthyrningsfirman oss tillbaka in till vårt hotell i Los Angeles. Generöst att det var inkluderat! 

Allt har verkligen varit toppen de 10 dagarna i husbil! Vi är glada att vi valde det istället för att bo på hotell. Dels pga flexibiliteten att åka dit vi känner för och dels för att alltid ha allting med sig. Vi har sparat in ganska mycket pengar på att fixa en del måltider själva och barnen har verkligen tyckt det varit toppen! Enda negativa är att det ibland är svårt att köra den stora bilen i tät trafik och smala ställen. 

Det blev en andra frukost på dinern Denny’s som ligger vägg i vägg med hotellet. 


Jösses vilka portioner! Vad sägs om äggröra med bacon, hash browns, 2 stora pannkakor med vaniljsås, skivade bananer och varm, saltad kolasås? Ja, det var alltså enbart min portion… ? Allt får inte ens plats på en tallrik!


Resten av eftermiddagen tog vi bara det lugnt, slappade och njöt vid poolen. Vi hade en tanke på att hyra en bil några timmar och köra in och kolla downtown, men ingen är särskilt sugen på mer bilåkning i denna stan just nu. Och med en termometer som visar dryga 30 grader stannade vi här! Imorgon har vi en lugn förmiddag (gissningsvis med ytterligare ett par timmar vid poolen) innan vi tar oss bort till flygplatsen och flyger mot Sverige! 

Tack till alla som läst och skickat små hälsningar! Jag har ingen aning om hur många ni är eller vilka ni är, men här slutar min resedagbok! ????

 

2 reaktioner till “Tack och hej, yu-ess-ejj!”

  1. Tack för att du delat med dig av er härliga resa! Välkomna hem till ett drygt 30 grader kallare Skåne?

  2. Jätteroligt att följa er resa! Vilken bra och häftig idė med husbil!

Kommentarer inaktiverade.